Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Με απόλυτο σεβασμό στην τέχνη της ορθοδόξου βυζαντινής αγιογραφίας, "δημιουργούμε" τώρα και 25 χρόνια αυθεντικά έργα βυζαντινής τεχνοτροπίας με αντικειμενικό σκοπό την διατήρηση και την διάδοσή της στις επερχόμενες γενιές.
Στο εργαστήριό μας λειτουργεί μόνιμη έκθεση ενώ δεχόμαστε παραγγελίες οποιουδήποτε θέματος και διαστάσεων.
Η υπογραφή μας είναι η εγγύησή μας!!!

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Από το 2002 δημιουργήσαμε για όλους εσάς, στον υπόγειο χώρο του καταστήματός μας, χώρο έκθεσης εκκλησιαστικού εξοπλισμού όπου μπορείτε να βρείτε ότι αφορά τις ανάγκες ενός Ιερού Ναού αλλά και όλα τα Ιερατικά Είδη(Άμφια,αντερί,εξώρασα,κολόμβια,καλιμμαύχια κ.ά)
Το κατάστημά μας σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ενοριών της Μητροπόλεώς μας, έχει συνάψει σημαντικές συνεργασίες με μεγάλους κατασκευαστικούς οίκους εκκλησιαστικών ειδών, εκκλησιαστικών ξυλόγλυπτων και εκκλησιαστικών ιεροραφείων της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε υπηρετώντας πάνω απ' όλα την ποιότητα στα προϊόντα μας, να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις σας σε ότι εκκλησιαστικό είδος μας ζητηθεί.
Αναλαμβάνουμε επίσης την επισκευή και την συντήρηση όλων των εκκλησιαστικών ειδών σε συνεργασία με εξειδικευμένο εκκλησιαστικό χρυσωτήριο της Αθήνας.
Μικρό δείγμα των εκκλησιαστικών ειδών που έχουμε στον χώρο μας ή που αντιπροσωπεύουμε, υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα μας, ενώ είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε ότι θέμα σας απασχολεί για την αγορά ή αλλαγή ή συντήρηση κάποιου εκκλησιαστικού είδους στον Ιερό Ναό σας.


ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΗΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Από το 2002 η επιχείρησή μας δραστηριοποιείτε με σύγχρονη μονάδα παραγωγής στα εκκλησιαστικά κεριά από καθαρό μελισσοκέρι, οικολογικές και απλές παραφίνες καθώς και στην παραγωγή λαμπάδων σε όλες τις διαστάσεις.
Επίσης, διαθέτουμε ειδικές οικολογικές παραφίνες για φαρμακευτική και διατροφική χρήση.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Νίκος Τζιρής